От 3 седмици в бургаския квартал „Сарафово” има редовно прекъсване

...
От 3 седмици в бургаския квартал „Сарафово” има редовно прекъсване
Коментари Харесай

Жители на бургаския кв. „Сарафово” се оплакват от редовно спиране на тока

От 3 седмици в бургаския квартал „ Сарафово” има постоянно спиране на електрозахранването. По думите на жителите токът стопира най-често в дребните часове на денонощието, когато потреблението е по-ниска. Прекъсване има от време на време и в обедните часове.

За „ Тази сутрин” жителите на квартала обясниха, че към този момент има материални вреди в семействата им. Мнозина от тях се оплакват, че имат изгорели електроуреди, за които следва да платят ремонта им или да закупят нова техника.
Силни стихии, градушки и квартали без ток у нас (ВИДЕО) В Софийско стихията взе и жертва
Търговци пък се оплакват, че не могат да работят с клиенти, защото лишава време да започват компютърните системи и касови апарати. Жителите изясняват, че ток няма и по улиците.

Тече събирането на подписи за преустановяване на непрекъснатото прекъсване на тока. Гражданите обявиха, че в случай че не последват съответни дейности, ще заведат каузи против EVN.

От EVN обясниха, че са получили един сигнал за прекъсване на тока в последните 2 седмици.
Голяма повреда остави без ток Джакарта и още милиони хора на остров Ява Заедно с това стопираха мобилните телефони и банкоматите
Говорителят на компанията Крум Косев съобщи, че не престават анализите по спирането на електрозахранването и се работи по отстраняването на проблемите.

По думите на кметския наместник на „ Сарафово” - Неделин Недялков, от енергийната компания изясняват спирането на тока поради птици, които се изхождат по въздушните жици.

Жители обясниха, че проблемите с тока в квартала са от години. Прекъсвания има и в прилежащия град Поморие.

Вижте още във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР