От 23-и февруари по кината у нас тръгва премиерно Принцесата

...
От 23-и февруари по кината у нас тръгва премиерно Принцесата
Коментари Харесай

Коя е Принцесата на покера

От 23-и февруари по кината у нас потегля премиерно " Принцесата на покера " . Филмът е въодушевен от впечатляващата история на Моли Блум. Младата хубавица незабелязано се трансформира от олимпийска вяра в ски дисциплините в същински покер феномен .

Нелегалните покер игри, които се захваща да провежда, не минават без присъединяване на редица международни звезди. Говори се, че измежду клиентите на Блум са били артисти като Бен Афлек и Лео Ди Каприо, както и доста от най-богатите хора в света.

 Снимка 339237

Забърквайки се в сходна рискова игра, Моли няма по какъв начин да не чака неприятности. И те идва с помощта на съветската мафия , последвана от спецакция на ФБР. По време на следствието и делата против нея на бял свят излизат доста истини, различаващи се радикално от визиите в обществото за нея.

А в ролята на мистериозната и многопластова Принцеса на покера влиза 40-годишната американска актриса Джесика Частейн . Тя е носителка на премията Златен глобус, а новият филм с нейно присъединяване се чака да бъде следващият връх в кариерата й.

Публикация, споделена от Jessica Chastain (@jessicachastain) на Яну 11, 2018 в 7:36 PST

Актрисата постоянно сортира функции на мощни и самостоятелни дами. Именно такава е и Моли Блум. Тя й донесе номинация за най-хубава актриса в категория драма на последните Златни глобуси, където обаче не съумя да се пребори за статуетката.

Въпреки това, 2018 година се обрисува сполучлива за Джесика Частейн. След като я забележим да пресъздаде една действителна история на огромния екран, тя ще се завърне с новия филм от поредицата " Х-мен: Мрачният феникс " .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР