От 23 април във всички магазини на веригата в цялата

...
От 23 април във всички магазини на веригата в цялата
Коментари Харесай

Lidl с цветни и практични предложения за децата и учениците вкъщи

От 23 април във всички магазини на веригата в цялата страна ще се оферират друг формат тетрадки, принадлежности за бюро и цветни материали, обособени в блок офис. Lidl основава специфичното пространство, с цел да бъде в помощ на родителите, които би трябвало да демонстрират от ден на ден креативен решения за уплътняване и нашарване на времето на децата си у дома.
В условия, в които децата и учениците нямат опция да излизат, а множеството образователно и свободно време минава пред компютрите и телефоните, Lidl идва на помощ с цветни тетрадки, гланцови блокчета и красиви принадлежности за бюрото, които да ги вдъхновят за креативен планове. Освен за подготовка и извършения на образователния материал, тетрадките могат да се трансфорат в ретро територия за водене на дневник, за основаване на първия роман, а за какво не и на рисувана история.
За по-малките могат да бъдат открити гланцови блокчета и матерали, които бързо могат да оживеят в красива празнична украса за у дома, оригами и артистични колажи.
Още забавни и арт хрумвания по какъв начин да #Вкъществувате вижте тук: https://www.lidl.bg/polezno-info/vkashtestvuvane
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР