От 21 февруари в Кърджали започва приемът на заявления за

...
От 21 февруари в Кърджали започва приемът на заявления за
Коментари Харесай

Започва приемът на заявления за абонамент за синя зона за паркиране в Кърджали

От 21 февруари в Кърджали стартира приемът на заявки за абонамент за синя зона, която следва да проработи в най-скоро време в централната градска част, оповестяват от общинската администрация и прецизират, че на интернет страницата на администрацията към този момент е дейна секция с информация за обсега на зоната, абонаментите по нея и други въпроси.

От общинската администрация показват също, че са заложени няколко типа абонаменти - касаещи както живущите в зоните за платено паркиране, по този начин и хората, разрастващи бизнес в периметъра им.

Зоната, проектирана още през 2016г., включва над 30 улици с планирани в нея повече от 600 места. Закупени са нужният брой скоби, сложени са осведомителните табели и машини за самотаксуване.

С решение на Общинския съвет е призната и цена на услугата, като при заплащане посредством есемес е написано, че час престой ще коства 1 лева плюс цената на известието. Направена е и маркировката по асфалтовата настилка в обсега на така наречен синя зона, като следва само самият пуск.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР