От 21 април отново се намираме в ретрограден Меркурий и

...
От 21 април отново се намираме в ретрограден Меркурий и
Коментари Харесай

Отново сме в ретрограден Меркурий. За какво да внимаваме?

От 21 април още веднъж се намираме в назадничав Меркурий и този интервал ще продължи до 15 май.

„ Зарадвах се, че пропуснахме цели два месеца – бяхме без ретроградни планети. Надявах се, че ще има някаква стабилизация – икономическа, политическа, на за жалост това не се случи “, разяснява в предаването „ Тази заран “ астрологът Светлана Тилкова – Алена.

Лошо е, че предварителните избори ще са в този интервал, разяснява астрологът

Нейните препоръки са в този интервал да не си купуваме лека кола, мобилни телефони и бяла техника. Също по този начин да не сключваме значими контракти, в случай че обаче доста се постанова – да има уговорка за преподписването им. Не е желателно в този интервал да сменяме работата си или да теглим заем.

„ В момента Меркурий е назадничав в Телец и най-важното е засиленият веществен блян. Телецът обича да има да натрупа, без да бъде пресметлив и лакомец. Лъжите и измамите ще бъдат задействани “, посочи Алена.

Според Китайския лунен календар следва годината на Черния воден заек

Влиянието на ретроградния Меркурий по зодии:

Особено би трябвало да внимават огнените знаци ( Овен, Лъв и Стрелец ), тъй като Телецът като се ядоса и му падне аленото пред очите, е неуправляем.

Земните знаци ( Телец, Дева и Козирог ) са малко по-облагодетелстване – с по-меко въздействие, само че и те не би трябвало да подценяват възбраните за контракти и промяна на работа.

Въздушните знаци ( Близнаци, Везни и Водолей ) съумяват в сходни интервали да намерят вярната пътека – без значение дали ще минат под оплитам или ще съумеят да го прескочат.

Водните знаци ( Рак, Скорпион и Риба ) са също много застрашени от въздействието на назадничав Меркурий, тъй като при тях страстта е водеща, само че пък както и въздухът водата се промушва, където може. Важното е да не вървят против течението.

Коя друга планета ще е ретроградна скоро – гледайте във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР