От 2022 година таксата за услугата Доставка на храна“, предоставяна

...
От 2022 година таксата за услугата Доставка на храна“, предоставяна
Коментари Харесай

От 2022 г. част от потребителите на Домашния социален патронаж ще плащат по-ниска такса за доставка на храна

От 2022 година таксата за услугата " Доставка на храна “, предоставяна от Домашен обществен патронаж – Бургас, ще бъде по-ниска за част от потребителите. Причината е в смяната в Наредбата за локалните налози и такси на Община Бургас за 2022 година, в която е посочено, че лицата, ползващи тази услуга на Социалния патронаж с пенсии под 600 лева и лица с понижена продуктивност над 51%, открито с Експертно решение, ще заплащат такса с облекчение.

За да могат да употребяват отстъпката, която влиза в действие от 2022 година, всички консуматори на Патронажа, отговарящи на горепосочените условия, би трябвало да дават копие от ТЕЛК решение и информация от Национален осигурителен институт за настоящата пенсия.

Ако не бъде показана документи, удостоверяваща тези условия, потребителите ще продължат да заплащат цялостната прехрана на услугата " Доставка на храна “.

Необходимите документи ще се одобряват в Домашен обществен патронаж на адрес: гр. Бургас " Иван Богоров “ № 20 или сканирани и изпратени на е-поща:.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР