От 16 август 12 звездни филма ще огреят най-големия екран

...
От 16 август 12 звездни филма ще огреят най-големия екран
Коментари Харесай

Безплатно лятно кино се открива в Морската градина в Бургас

От 16 август 12 звездни кино лентата ще огреят най-големия екран навън в България

Безплатно лятно кино под звездите събира жителите и гостите на Бургас от 16 август от 21 септември в Морската градина. Те ще могат да гледат 12 паметни кино лентата в шест следващи уикенда на най-големия екран у нас с повърхност от над 100 квадратни метра. Първата прожекция е на 16 август, с начало: 20:00 часа. Специалната самодейност е определена от почитателите на „ Бургаско “ питие в границите на акцията „ Виж Звездите “, подкрепена от Община Бургас.

В продължение на повече от месец жителите на Бургас и района имаха опция да гласоподават на уеб страницата www.burgasko.bg и да изберат публичната акция, която да се осъществя в града: създаване на мобилна обсерватория в Морската градина, лятно кино в Морската градина или плажен състезателен комплекс на Централния плаж. С 44% от гласовете почитателите взеха решение спечелилият да бъде безплатното лятно кино, което ще се открие този петък, 16-и август, в Приморски парк, наоколо до спирката на ул. „ Константин Величков “.

Кампанията е подкрепена от известния бургазлия – артиста Димитър Рачков, който взе участие в клиповете на самодейността за обществени летни прекарвания. Бургаско сътвори три дизайнерски кена, които пресъздадоха опциите за занимателни и потребни градски интензивности в разгара на сезона.

Преди всяка прожекция феновете ще могат да вземат участие в интерактивна игра, в която през своите смарт устройства ще дават отговор на въпроси, свързани с идния филм. Наградите в късите куизове с кино въпроси ще бъдат безвъзмездни пуканки и колекционерски кенове „ Бургаско “.

Съзвездие от български и международни артисти като Том Харди, Джъд Лоу, Александър Алексиев, Том Ханкс, Филип Аврамов, Вин Дизел, Иван Бърнев и Майкъл Фасбендър ще посрещне гостите на най-голямото кино навън у нас с потенциал от 300 седящи места. Всеки ще може да гледа тези звезди под намерено небе в компанията на освежаващия усет на Бургаско.

Вижте повече за самодейността от Димитър Рачков тук.

Програма

12 вечери

12 кино лентата

12 звезди
Денят на Бастилията с Идрис Елба  16.08 Възвишение с Александър Алексиев 17.08 Лари Краун с Том Ханкс 23.08 Първичен код с Джейк Джиленхол 24.08 Легенда с Том Харди 30.08 Кецове с Филип Аврамов 31.08 Като готвачите с Жан Рено 06.09 Дом Хемингуей с Джъд Лоу 07.09 Стъпки в пясъка с Иван Бърнев 13.09 Хрониките на Ридик с Вин Дизел 14.09 Стогодишният дъртак, който скочи през прозореца и изчезна с Роберт Густафсон 20.09 Макбет с Майкъл Фасбендър 21.09
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР