Кирил Маричков преди дни бе изписан от болницата и сега

...
Кирил Маричков преди дни бе изписан от болницата и сега
Коментари Харесай

Изписаха Кирил Маричков от болницата

Кирил Маричков преди дни бе изписан от болничното заведение и в този момент се възвръща. Хубавата вест разкри самият артист пред „ Ретро “, откакто стана ясно, че е бил признат в лечебно заведение по неотложност. „ Слава Богу, всичко към този момент е наред. Много несгоди се случват в света, само че здравето на човек е най-важно. След няколко дни престой в болничното заведение се веселя, че най-сетне се прибирам у дома “, показа роклегендата, написа Ретро.

Той съжалява, че е тормозил околните си, само че е безапелационен, че към този момент се усеща доста по-добре, и успокоява всички, че заплаха за живота му няма. Любимецът на българските рокаджии се завърна незабавно от турне в Съединени американски щати заради обострена дискова херния. Поради това че дълго време е бил на крайник, дископатията му се влошила и усетил мощни болки. За здравословното положение на Кирил Маричков се разбра от Дони, който на Гергьовден заяви на необятната аудитория, че ветеранът прекъсва своето турне с мегагрупата „ Фондацията “ оттатък океана заради случай.

Още в България, преди да заминем за Америка, Кирил Маричков претърпя случай. Успя с цената на големи болки да свири и пее до този миг, само че в този момент болките станаха нетърпими и по рекомендация на лекари се постанова да се върне в България за лекуване “, заяви Дони в обществените мрежи. По думите му са обезпечили компаньон и помощни за полетите на Маричков. „ Мислехме да прекратим турнето, само че той ни помоли да продължим “, написа още в обществените мрежи Дони.

На въпрос вълнува ли се още от политиката и какви са пристрастията му, Маричков реши да не дава отговор, само че бе безапелационен пред „ Ретро “, че ще гласоподава. „ И аз, както всички, се надявам за едно по-добро бъдеще за България “, заключи великият музикант.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР