Валя Балканска има ново хоби и това е градинарството. Изпълнителката

...
Валя Балканска има ново хоби и това е градинарството. Изпълнителката
Коментари Харесай

Валя Балканска се отдава на градинарство

Валя Балканска има ново занимание и това е градинарството. Изпълнителката на „ Излел е Дельо бунтовник “ разкри, че от край време обича да прекарва повече време в градината си в Смолян, където сади цветя и разнообразни плодове. „ Много се веселя на живота и правя оценка времето, което имам. Чувствам се добре, когато съм в градинката ми и се занимавам с нещо.

Всеки възрастен човек има потребност от забавно занимание “, споделя Валя Балканска. По нейни думи, с цел да и минава още пр-приятно времето, постоянно когато се труди, стартира да си припява обичаните български песни, а много постоянно се сеща и за предишното си. Когато била по-малка, всички си мислели, че Валя ще стане аграрни служащ и в действителност първоначално тя се труди на полето. А като запеела, я чували чак в другото село. За благополучие, дарбата й я измъква от сложния селски живот и я праща да пее на персони като Тодор Живков, Леонид Брежнев, Бил Клинтън и папа Йоан-Павел Втори. Прочутата певица продължава да извършва обичаните си национални песни, като неотдавна отпразнува 60-ата си годишнина на сцена.

По паспорт Валя Балканска се споделя Фейме Кестебекова. Родена е в семейство с турско съзнание, в Лъкът махала със седем къщи на смолянското село Арда. Осиротяла на невръстна възраст с татко, умрял на фронта, дребната родопчанка е талантлива гигантско гласище и необикновен слух. Израства с още  4 сестри и братя. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР