От 13 февруари, понеделник, сутрешното лайфстайл предаване 100% будни“ на

...
От 13 февруари, понеделник, сутрешното лайфстайл предаване 100% будни“ на
Коментари Харесай

Надя Иванова се завръща в БНТ като водеща на „100% будни“

От 13 февруари, понеделник, утринното начин на живот предаване „ 100% будни “ на Българската национална телевизия ще има нова водеща – актрисата Надя Иванова, която феновете на публичната телевизия познават от емблематичното светско шоу „ Елит “. Всеки работен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. по Българска национална телевизия 1 Надя Иванова и Стефан А. Щерев ще се грижат да бъдем „ 100% будни “ със завладяващи рубрики, потребни хрумвания и любопитни полемики в областта на науката, културата, медицината, здравословния метод на живот, развлеченията и други.

„ Много съм щастлива, че се завръщам в Българската национална телевизия, освен това като водеща на едно от обичаните ми излъчвания! Екипът на „ 100% будни “ е страховит и благодаря на всички за топлото посрещане! Знам, че феновете доста обичат Мария Андонова – давам си сметка, че раздялата с нея е сложна – аз няма да се пробвам да я заместя, а ще се постарая да внеса друга светлина “, споделя Надя Иванова.

„ На всякога идва краят, на всеки изгрев – залезът и след зимата идва пролетта. Посрещаме Надя Иванова като Нова година – с заричане, благопожелание и наслада! Целият екип на предаването я чака с неспокойствие! Започваме с Надежда! “, споделя Стефан А. Щерев.

Надя Иванова приключва Националната академия за театрално и кино изкуство „ Кръстьо Сарафов “ в класа на Стефан Данаилов. Става водеща на предаването за настоящи вести от шоубизнеса в България и по света „ Елит “ по Българската национална телевизия, когато е студентка втори курс. Участва в редица телевизионни сериали и театрални постановки.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР