От 13 декември нискотарифната авиокомпания Wizz Air ще стартира и

...
От 13 декември нискотарифната авиокомпания Wizz Air ще стартира и
Коментари Харесай

Wizz Air пуска две нови дестинации от София

От 13 декември нискотарифната самолетна компания Wizz Air ще започва и два нови полета - три пъти седмично до немския град Хамбург и два пъти седмично до столицата на Швеция Стокхолм. Това заяви през днешния ден мениджърът интервенции на компанията Роланд Тишнър по време на конференция на летище София.

Билетите за новите дестинации към този момент са в продажба, като цените стартират от 97.99 лв..

Заявката на компанията е да усили и честотата на дванадесетте си съществуващи сега направления от и до София.

От през днешния ден пасажерите ще имат по-голям избор за пътешестване от българската столица до следните вълнуващи дестинации: Абу Даби, Барселона, Базел, Копенхаген, Брюксел, Айндховен, Женева, летище Франкфурт - Хан, Мадрид, Ница, Тел Авив и летище Меминген (Мюнхен - Запад).
 FlixBus пуска автобусна линия сред София и Истанбул, какви са цените на билетите
Компания за различни пътувания пусна автобусна линия сред София и Истанбул, какви са цените на билетите

Автобусите от и до София ще се движат всекидневно

От края на годната Wizz Air ще базира седми аероплан в София. Към момента компанията има 10 самолета в страната - шест в София, три във Варна и един в Бургас.

Допълнителният аероплан, който ще бъде основан в София ще бъде от вида " Еърбъс " А321 ceo и ще обезпечи спомагателни 250 000 седалки годишно. Това ще докара до основаването на 50 работни места в самолетната компания, основно водачи и кабинен екипаж, само че и ще поддържа и още 200 работни места - работещи на летището, в компанията, която се занимава с наземно обслужване и отвън него.
 Влакът София-Истанбул потегля през днешния ден, ето какви са цените на билетите
Влакът София-Истанбул потегля през днешния ден, ето какви са цените на билетите

Станцията за идване е Истанбул Халкали, която се намира на 25 километра отвън историческия център на града

Този аероплан е един от най-екологичните, акцентира изпълнителният шеф на летище София Хесус Кабайеро. Той изрази вяра да се запазят предлаганите ниски такси.

" Успешното ни съдействие с Wizz Air продължава. Седмият аероплан и двете нови дестинации са крачка по-близо до 5-звездното летище, което ще станем до 2028 година В допълнение към разширението на мрежата ни от полети, ние се ангажираме да работим за стопански и обществен растежна София и България и нашите атрактивни летищни такси са част от този проект. Оценяваме високо гласуваното доверие от страна на Wizz Air и имаме вяра в нашето позитивносъвместно бъдеще ", сподели той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР