От 12:56ч до 07:47ч на следващия ден Луната се движи

...
От 12:56ч до 07:47ч на следващия ден Луната се движи
Коментари Харесай

Мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

От 12:56ч до 07:47ч на идващия ден Луната се движи на луфт. Да не се подхваща нищо значимо. Не подписвайте контракти, не правете съществени покупки.

Занимавайте се единствено с нормалната си работа, без всякакво изпитание или почивайте.

Луната е в символ Риби до 07:47ч на 12 октомври

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения.

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, само че да се заобикаля екстрасензорното лекуване.

13 лунен ден от 17:51ч на 10 октомври до 18:16ч на 11 октомври

В този тайнствен ден се отваря врата сред земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било незнайно до момента. Предсказанията, получени в този момент, могат доста да трансформират ориста ви.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои остарели обстановки от предишното ви. Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски - най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози. Ако авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Сънищата са значими, тъй като посредством тях човек може да получи същинска мъдрост.

14 лунен ден от 18:16ч на 11 октомври до 18:40ч на 12 октомври

25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на връзките. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР