От 11 декември 2021 до 10 януари 2022 г. Софийската

...
От 11 декември 2021 до 10 януари 2022 г. Софийската
Коментари Харесай

Коледни концерти онлайн, подбрани лично от Найден Тодоров

От 11 декември 2021 до 10 януари 2022 година Софийската филхармония и платформата показват първия онлайн фестивал за феновете на класическата музика. Селекцията от 12 коледни и новогодишни концерта е подбрана персонално от шефа на Националния оркестър маестро Найден Тодоров. Тя включва изпълнения на Берлинската, Виенската и Нюйоркската филхармония, на Лондонския симфоничен оркестър, както и два блестящи концерта на Софийската филхармония.

Ценителите на класиката ще могат да се насладят на диригентите Херберт декор Караян, Даниел Баренбойм, Валери Гергиев, Густаво Дудамел, както и на осъществявания на именитите солисти Джошуа Бел, Евгений Кисин, Марта Аргерич, Даниил Трифонов, Хърби Хенкок, както и на оперните звезди Анна Нетребко, Йонас Кауфман, Томас Хемпсън, Аида Гарифулина.

Селекцията ще е налична сред 11 декември2021 година и 10 януари 2022 година за територията на България, като искащите могат да закупят билети както за обособен концерт, по този начин и пакети за достъп до три, шест или всички дванайсет концерта. Не е нужен абонамент за платформата. Цената е 10 лв. за един концерт, 20 - за три, а за всичките 12 - 50 лева. 

„ Софийската филхармония постоянно се е стремила да бъде близо до своята аудитория и да я среща с изключителни гении от страната и всички краища на света. Радвам се, че с помощта на платформата Neterra.TV+ тези срещи могат да стават в уюта на личните ни домове. Убеден съм, че концертите, които сме избрали, ще допринесат за една по-бляскава празнична атмосфера.Желаем ви радостни празници и прелестни страсти с класическата музика и околните хора! “, споделя диригентът Найден Тодоров.

От началото на пандемията платформата Neterra TV+ е била хазаин до онлайн издания на фестивалите Master of Art, Cinelibri, Sofia MENAR, Златен кукер и др. В нея потребителите могат да гледат и някои от най-хубавите нови български филми („ Голата истина за група „ Жигули “, „ Възвишение “, „ В кръг “, „ Слава “, „ Диви и щастливи “ и др.), а също и концерти и събития онлайн. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР