От 10 юни на тази година компанията А1 е прекратила

...
От 10 юни на тази година компанията А1 е прекратила
Коментари Харесай

Атака дължи 130 хил. лева на А1, за Сидеров това е репресия

От 10 юни на тази година компанията А1 е прекратила всичките си контракти с партия " Атака " поради неплатени отговорности. Партията дължи на доставчика над 130 000 лева, от които над 64 000 лв. са дължими по контракта за даване на електронни съобщителни услуги, оповестиха от А1.

" Политическа партия „ Атака “ има просрочени отговорности към телекома от съвсем две години, преди А1 да се принуди да приключи своите взаимоотношения с тях. Въпреки желанието и многочислените опити от страна на А1 за намиране на решение, в това число сключване на съглашение за разсрочено заплащане, Политическа партия „ Атака “ отхвърля да заплаща за употребените услуги, което постанова и прекратяването на договорните връзки ", изясняват от компанията.

" През последните месеци А1 направи голям брой опити да доближи до взаимноизгодно решение на обстановката, само че неналичието на предпочитание за връзка и планове за погасяване на отговорностите от страна на длъжника, вършат невероятно продължаването на даването на услуги от страна на телекома ", се споделя още в позицията на телекома.

Публикуването на мнението от страна на А1 най-вероятно е породено от метода, по който е реагирал водачът на " Атака " Волен Сидеров. Във водения от него утринен блог на партийната му телевизия " Алфа " някогашният депутат и сегашен столичен общински консултант декларира, че А1 саботира предизборната кампанията на " Атака ".

Според него прекратяването на договорите  " политическа принуда " против партията му. Сидеров се закани да провежда протести пред офиси на А1 и да заведе каузи против компанията.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР