От 10 до 14 август експоцентър Флора“ ще е домакин

...
От 10 до 14 август експоцентър Флора“ ще е домакин
Коментари Харесай

Фестивалът "С книга на плажа" събира близо 20 издателства (програма)

От 10 до 14 август експоцентър „ Флора “ ще е хазаин на обичайното ревю „ С книга на плажа “. Централната алея пред Центъра ще бъде завършена като хартиен базар, където всички четящи ще имат опцията да контактуват непосредствено с представители на издателствата, а също и с някои от обичаните си създатели.

Близо 20 издателства от цялата страна ще вземат участие в тазгодишното издание, заяви шефът на Центъра Мирослава Аргирова:

Програмата включва срещи с създатели, креативен работилници и занимания. Фестивалът сплотява другите типове изкуства и е едно „ островче “ през лятото, което дава среща на феновете /читателите/ и експертите /книгоиздателите/ и създателите. Надяваме се на доста гости и огромен интерес и всички са добре пристигнали! “

Срещите с детските създатели и представянето на техните книги ще е в предиобедните часове, като се възнамеряват по две събития дневно. В следобедите, от 17 и от 18 ч. ще са представянията на книгите за възрастни, които са издадени през тази или предходната година.

Началото на ревюто „ С книга на плажа 2022 “ е в сряда /10 август/ като то ще продължи до края на седмицата /14 август/. Щандовете ще работят от 9 до 19 ч.
повече може да чуете в звуковия файл:

  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР