От 1 септември телевизията на Слави Трифонов - 7/8 Tи

...
От 1 септември телевизията на Слави Трифонов - 7/8 Tи
Коментари Харесай

От 1 септември телевизията на Слави Трифонов става платена

От 1 септември малкия екран на Слави Трифонов - 7/8 Tи Ви, става платена и искащите да я гледат ще би трябвало да заплащат в допълнение 78 ст. със Данък добавена стойност на кабелния си оператор. Съобщението направи самият шоумен. Желаещите да гледат програмата в чужбина ще би трябвало да си създадат заплатен абонамент на уеб страницата на медията. " От първи септември, всеки, който желае да гледа 7/8 Ти Ви, всеки, който споделя нашата идея за независимост на словото и информацията, ще би трябвало да каже на своя кабелен оператор, че желае 7/8 Ти Ви да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с Данък добавена стойност. Тоест, всеки, който споделя нашата идея и желае да ни гледа и да поддържа малкия екран да съществува, от месец септември 2020 година ще може да го направи против символичната цена от 78 стотинки с Данък добавена стойност на месец. А българите в чужбина ще могат да ни гледат на нашия интернет уебсайт против месечен абонамент. Докато дружно не оправим личната си страна, това ще е единственият метод да ни има ", написа Трифонов във " Facebook ".

Той изясни решението с неналичието на задоволително рекламодатели и упрекна по тази причина двете най-големи търговдси малките екрани в страната - Би Ти Ви и Нова телевизия. " Сами виждате, че макар високата гледаемост на 7/8 Ти Ви рекламите са прекомерно малко. А всяка една телевизия се финансира с реклами. За страдание, както в доста други браншове на стопанската система и в телевизионния бизнес има картел. Има картел сред двете национални частни малките екрани и те задължават рекламодателите да дават задачите си рекламни бюджети единствено на тях ", съобщи водещият.

" Ние към момента нямаме политическа власт, с цел да задължим държавните комисии да съблюдават закона. За да съществуваме в тази “непазарна обстановка ”, можем да разчитаме единствено на вас, уважаеми фенове ", написа още той.

7/8 Ти Ви се появи в кабелните и сателитните мрежи в страната през ноември м.г. В изявление преди започването й Трифонов разясни, че малкия екран му ще е безвъзмездна, тъй като е подарък за феновете. " Ние не желаеме пари. Цената на това малкия екран да е безвъзмездна е, че ще създадем всичко допустимо да се излъчват реклами. Това е методът, по който се затваря целия кръг ", разяснява той предходната есен. Около 2 седмици след старта на програмата Трифонов прикани рекламодателите да не имат вяра на рейтингите за гледамостта й, защото през този интервал настоящите пийпълметрии въобще не са забелязали появята на новата телевизия. " Нa 4 нoeмври тeзи aгeнции рeгиcтрирaхa нулa глeдaeмocт нa 7/8 ТВ. Зa рaзликa oт тях, дaннитe нa Bе Mеdiа Соnsultаnt - организация, за която водещият разясни, че ще работи с нея - б.р) пoкaзaхa, чe cтaртът нa " 7/8 ТВ " e бил глeдaн oт близo милиoн и пoлoвинa зритeли. Нулa cрeщу милиoн и пoлoвинa - някъдe нeщo e cбъркaнo и някoй някoгo мaми. Aз нe иcкaм дa бъдa мaмeн, cигурeн cъм, чe и виe нe иcкaтe дa бъдeтe мaмeни ", написа той в обществените мрежи.

  

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР