Освободете се от ангажименти на 13.11.2022 г. (неделя), защото предстои

...
Освободете се от ангажименти на 13.11.2022 г. (неделя), защото предстои
Коментари Харесай

Следващата неделя гледайте безплатно „Жълт олеандър“ и срещнете на живо Китодар!

Освободете се от задължения на 13.11.2022 година (неделя), тъй като следва една неповторима киновечер с най-очаквания български филм за 2022 година!

Екипът на невероятната черна комедия „ Жълт олеандър “ и Община Бургас подаряват на бургазлии извънредна прожекция и среща с някои от основните виновници за реализирането на плана. Очакваме ви от 17.00 ч. в зала „ Тончо Русев “ на Културен дом НХК, при вход свободен.

Любителите на актуалното българско кино ще могат да се насладят освен на кино лентата, само че и да зададат своите въпроси в полемика с Китодар Тодоров (в ролята на основния герой), Николай Мутафчиев (продуцент) и Лъчезар Аврамов (режисьор).

Сюжетът на „ Жълт олеандър “ споделя за това какво включва съвършеният проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел. А точно – красивата му млада брачна половинка Йоанна (Стефани Ивайло), една вила в планината, някогашен италиански министър председател и една загадка среща, която би трябвало да реши всичко. В сметката обаче не влизат появяването на някогашен ухажор (Мариян Вълев) и едно безжизнено тяло, които объркват всичко.

Главните функции в „ Жълт олеандър “ са поверeни на обичаните български артисти Китодар Тодоров, Стефани Ивайло, Мариан Вълев, Леонид Йовчев, Елени Дикидис, както и на италианския артист Лука Гобо.

Главен оператор на кино лентата е световноизвестният Торстен Липсток. Продуцент е Николай Мутафчиев (Премиер Студио), а режисьор е Лъчезар Аврамов, прочут ни още като режисьор на „ Снимка с Юки “ (2019) и „ Петък тъкмо в пет “ (2015-2021). Николай Мутафчиев е продуцент на „ Още една фантазия “ (2012), „ Рая на Данте “ (2021), „ Петък тъкмо в пет “ (2015-2021), „ Копче за сън “ (2022) и други. Сценарият на кино лентата е дело на Димитър Стоянович, който феновете свързват с редица документални и игрални филми, в това число „ Снимка с Юки “ и други

Трейлър: 

Facebook събитие: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР