Освен все по-скоростно повишаващите се цени, в новото строителство днес

...
Освен все по-скоростно повишаващите се цени, в новото строителство днес
Коментари Харесай

Как да накараме малката баня да диша и да носи усещане за простор

Освен все по-скоростно повишаващите се цени, в новото строителство през днешния ден откриваме и друга очевидна трендове. Баните му стават все по-малки. Минималистичните мокри пространства постоянно са причина бъдещите притежатели да отсрочват покупката, а даже и да предпочетат остаряло жилище. Ако за вас това не е алтернатива, не е нужно да се отказвате от страхотната оферта за нов парцел. Нищо, че банята му е дребна. С верния метод, можете да я накарате да наподобява просторна, без да губи функционалността си. 
Отраженията и преливащите се сенки – ключът към образната илюзия за простор 
При избор на новото насочете вниманието си върху стъклените мебели. Не пестете място по стените. Вместо това ги украсете с огледала. Колкото повече транспарантни детайли се инкорпорират в интериора, толкоз по-просторен ще наподобява той. 

Същото важи и за светлите нюанси. Ще би трябвало да се простите с концепцията за черно санитарно помещение. Заложете на бялото със сребристи акценти, неясно жълтото с по-тъмни нюанси в декора, а за какво не и успокояващо небесно синьо – класика, която може да изиграе основна роля в практичното обзавеждане за баня в маломерен размер. 
Възползвайте се от всеки квадратен милиметър рационално и интелигентно 
Всяка ниша и място, което зее като дупка в пространството могат да бъдат запълнени с практични мебели за предпазване. Интериорните дизайнери поучават да не оставяте на показ непотребни движимости, аксесоари, козметика, хавлии и кърпи в маломерната баня.

Безпорядъкът и огромният брой предмети в минималното пространство ще го свият още повече. Чудесен вид е да приберете всички кърпи в обемен Смарт Кеър водоустойчив долап под мивката вместо да ги закачате на кукички по вратата, която по този начин или другояче по-добре да бъде стъклена или с плъзгащ се механизъм за в допълнение чувство за независимост. 
Придържайте се към минимализма 
В последна сметка това е дребна баня и този жанр би й подхождал най-вече. При минимализмът не се позволяват обединение на разнообразни форми, които биха затормозили общата визия на стаята. Монохроматичната цветова гама основава чувство за отмереност, комфорт и успокоение. Освен това, при този жанр в никакъв случай няма нищо ненужно. Ключът към неговото създаване е фокусирането във значимите елементи и премахваните на ненужните. 

Маломерното санитарно помещение вкъщи не следва да се приема за проблем, а по-скоро за предизвикателство, което да разгърне креативния ви капацитет. Освен това, при обзавеждане на баня с дребни размери има и един огромен плюс – вероятността да похарчите по-малко средства е голяма.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР