Освен съдебните дела и възможните нови регулации, доста шум в

...
Освен съдебните дела и възможните нови регулации, доста шум в
Коментари Харесай

Предварителната продажба от втори етап на VC Spectra скача до небето: Открийте каква е причината!

Освен правосъдните каузи и вероятните нови регулации, много звук в света на криптовалутите в последно време се върти към VC Spectra (SPCT).

А точно VC Spectra (SPCT) означи голям скок на вложителите, когато стартира предварителната си продажба, защото хиляди вложители се насочиха към токена, зашеметени от действителната полза и невероятните облаги , които предлага. В резултат на това цената на VC Spectra (SPCT) към този момент се е повишила с 212.5% , като напълно скоро предстоят още по-големи нараствания!

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Всичко за обществената предварителна продажба на VC Spectra

Няма подозрение, че VC Spectra (SPCT) има една от най-успешните обществени предварителни продажби, които сме виждали в последно време на крипто пазара. А точно, към този момент са продадени милиони SPCT токени, като анализаторите предвиждат, че броят им единствено ще се усилва и че предварителната продажба ще завърши бързо.



Въпреки това, още преди да стартира обществената предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) , планът организира частна сийд продажба, на която набра внушителните $2.4 милиона.

След приключването на частната ликвидация токените SPCT бяха пуснати в обществена предварителна продажба.

На първи стадий от обществената предварителна продажба SPCT се търгуваше на цена от $0.008 . Необходимото количество токени, което беше нужно за прекосяването от първи към втори стадий, беше продадено доста бързо и токенът на VC Spectra, SPCT, влезе във втори стадий.

На 19 юли 2023 година втори стадий на предварителната продажба стартира с цялостна мощ и при него токените SPCT нарастнаха с 37.5% до $0.011 . По-малко от месец по-късно SPCT доближи $0.025 , което съставлява още едно нарастване от 127.27% .

Това също по този начин означи 212.5% нарастване по отношение на първичната цена. И по този начин, какво следва?

А точно, че когато предварителната продажба завърши, SPCT ще се търгува на цена от $0.08 , което ще донесе умопомрачителни облаги от 900% за ранните притежатели на SPCT и 220% възвръщаемост за тези, които купят токена през днешния ден!

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

VC Spectra (SPCT) – най-горещият DeFi план сега

VC Spectra (SPCT) е новаторска DeFi платформа , която употребява надеждна AI технология и в сеобхватни тактики за търговия , с цел да обезпечи на потребителите доходоносни вложения. Тя е водач в региона на финтех нововъведенията и е на път да промени метода, по който влагаме в блокчейн. Как?

Ами, VC Spectra (SPCT) разрешава на хората да вършат сполучливи вложения в блокчейн, като намират планове с висок капацитет , като авансово ICO, Web3 планове, токени и други благоприятни условия в разнообразни крипто браншове и ги слагат в капиталови портфейли.

След това предлага тези портфейли на потребителите на VC Spectra (SPCT) , които могат да изберат в кой портфейл да влагат.  И по този начин, VC Spectra не изисква от вас да вършиме изследвания, да проследявате придвижването, да следите трендовете или нещо сходно.

Платформата ще направи всичко това вместо вас и всичко, което би трябвало да извършите, с цел да получите достъп до такава опция, е да купите няколко SPCT токена и да създадете акаунт във VC Spectra.

VC Spectra влага само в доходоносни планове и употребява алгоритмични и систематични тактики за търговия, с цел да откри най-хубавите благоприятни условия на пазара и да обезпечи оптималната възвръщаемост и най-малък риск .

Така че не е изненадващо, че вложителите наляво и надясно купуват SPCT токени, защото самият токен може да донесе невероятни облаги, а платформата може да ви направи много сполучлив вложител , даже в случай че нямате никакви предварителни знания за вложение или блокчейн!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР