Освен с притегателното си присъствие на екрана, винаги е привличала

...
Освен с притегателното си присъствие на екрана, винаги е привличала
Коментари Харесай

Марго Роби в стил френско момиче

Освен с притегателното си наличие на екрана, постоянно е привличала погледите със стилния си метод на обличане. Нерядко ни е демонстрирала, че сходно на функциите си във филмите, Роби умее да се приспособява към разнообразни стилове с финес. Седмицата на модата в Париж е още едно удостоверение в поддръжка на това изказване. А ние можем да кажем, че стилът на френско момиче от Париж й пасва като ръкавица.

С времето австралийката е потвърдила, че може да ни преподаде някой и различен урок по какъв начин да разчупим гледната си точка в обличането, като подчертаем ярката си характерност и този път не прави изключение.

Актрисата е дипломат на Chanel на ревюто Haute Couture пролет/лято 2022 година и се появи напълно в бяло, с изящна мини рокля от туид в цвят шампанско – запазената марка на Chanel, в композиция с блейзър с боти на ток и мини чантичка, която евентуално би побрала само кутийка бонбони Тик Так. Да, характерът най-често личи в аксесоарите. А небрежният и изчистен жанр на актрисата постоянно има думата. Очарователната момичешка среща с висшата мода дава заричане за неподправеност. Това е и повода да сложим Марго Роби на челно място в листата ни с най-добре облечени звезди на събитието.

Макар визията напълно в бяло да наподобява като самоуверен избор по средата на зимата, това не е напълно извънредно за звездата от „ Имало едно време в Холивуд “. Роби работи със стилистката на звездите Кейт Янг от години, която се грижи за елегантните й визии на аления килим, съчетани с " уличния жанр ". Янг избра за актрисата бял гащеризон за премиерата на “Отряд самоубийци” (The Suicide Squad) през август. Дело на стилистката беше и рокля с ръчно шита дантела с железен отблясък – Chanel, с която се появи Марго Роби на премиите Оскар през 2021 година Дуото продължава да работи със размах и през 2022 година.

А ние сигурно ще вземем назаем щипка от класическия френски жанр на Марго. Все отново на всяко момиче му се желае облеклата му да са задоволително топли, с цел да пазят от студа, само че и да са леки за утайване, с цел да сме подготвени, когато пролетта се завърне с цялостна мощ. Нашият съвет? Поддържайте се към едноцветен тоалет, като комбинирате разнообразни нюанси на бяло и кремаво.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР