Освен обявеното има и още една политическа заявка – за

...
Освен обявеното има и още една политическа заявка – за
Коментари Харесай

Атанас Стефанов: Ремонт на кабинета и министерски оставки ще има

”Освен оповестеното има и още една политическа поръчка – за главен ремонт в кабинета…Смятам, че това, което е декларирано, ще се случи. Политическият градус е със повишено напрежение и това, което се декларира, се чака в по-голяма степен, чувствителността е нараснала “, сподели Атанас Стефанов, политолог от Изследователски център „ Тренд “
И добави пред БНР, че чака по-кардинални промени в кабинета, на каквито не сме били очевидци в последното десетилетие.

За политолога „ няма да има стъпка обратно от анонса с желаните три министерски оставки, защото това би било минус за ръководещите.

„ Важно е по какъв начин това ще се сервира, тъй като самото сменяне на министри не е цялостно, би следвало да чуем някаква идея за идващите месеци, не може единствено оставките да са решението или промяната на едни хора на едни ресори, би трябвало мотивация и аргументация “, уточни политологът.

Всяка добра вест, изключително с интернационален нюанс, е добре пристигнала за всяко ръководство, без значение дали е в добра или неприятна политическа обстановка, псочи той.

„ Но би трябвало да си дадем сметка, че хората, които стачкуват, може това нещо изобщо да не го възприемат и да не им е част от дневния ред, само че в последна сметка Бойко Борисов като водач доста добре си дава сметка, че правейки това изказване не приказва единствено на протестиращите, а по принцип на цялото общество и в последна сметка се надява тази част от обществото, която не стачкува, да чуе това като позитивна вест. Но не считам, че тази вест ще смени психофона и дневния ред, който имаме сега “, разяснява Стефанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР