Имаме финализирана много модерна програма - с много иновации и

...
Имаме финализирана много модерна програма - с много иновации и
Коментари Харесай

Борисов иронизира: ГЕРБ расте като външния дълг. Тагарев бе знаме...

" Имаме финализирана доста съвременна стратегия - с доста нововъведения и доста нови неща, които може да създадем за градовете ", акцентира водачът на ГЕРБ. " Във финансите злополуката е огромна, парите ги няма. Даваха се пари на пенсионерите от заеми ", сподели той.

 

" В предходният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари и я сведохме до 2%. Е, по какъв начин няма да ни ненавиждат контрабандистите, по какъв начин няма да желаят да ни арестуват? Но Господ е обективен и може да забавя, само че не не помни ", разгласи ръководителят на ГЕРБ.

 

" Промяната не е фойерверк, който да си закачиш на ревера, а визия и доста работа ", сподели Йорданка Фандъкова, като акцентира, че тази дума не я е чувала скоро. Сега в общината имало единствено битка за постове, сподели Фандъкова и изясни по какъв начин стартиран от нея порект е оскъпен с 2 милиона и са отишли единствено да се снимат там съперниците им.

 

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че не трябва да се позволяват повече предварителни избори. Задължава софийските организации да изясняват стратегиите на ГЕРБ, тъй като ще ги откраднат.

 

" Техните гласоподаватели са много интелигентни и схващат през тези години по какъв начин са се облагодетелствали техните хора. Четвърта година, откогато ни няма, корупцията пораства, цените порастват, инфлацията пораства. Само цените на горивата се стопиха след дерогацията ", сподели Борисов. Накрая той иронизира: " ГЕРБ пораства като външния дълг ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР