Освен номинациите „Златен глобус“ за най-новия филм със свое участие

...
Освен номинациите „Златен глобус“ за най-новия филм със свое участие
Коментари Харесай

Лео Ди Каприо е спасил човек насред океана в навечерието на Нова година

Освен номинациите „ Златен глобус “ за най-новия филм със свое присъединяване – „ Имало едно време в Холивуд “, в неделя Леонардо ди Каприо е имал още една причина да се усмихва – става известно, че няколко дни по-рано 45-годишният артист е избавил човешки живот .

Източници споделят, че звездата се е притекла на помощ на човек, който в навечерието на Нова година се е изгубил в открити води.

Докато на 30 декември Лео си е почивал на яхта, екипажът дочул, че мъж е останал зад борда на круизен транспортен съд при Карибите. Щом схванал това, артистът се съгласил, че би трябвало да сменят курса на яхтата, с цел да потърсят изгубилия се.
 Кремът, който ще държи напрежението надалеч от лицето ви Edna предлага Кремът, който ще държи напрежението надалеч от лицето ви
„ Те бяха единствените, които се отзоваха, на часове разстояние, посред океана “ , споделя източникът на “Entertainment Tonight”. Той прибавя, че 24-годишният французин, който са избавили, е бил във водата съвсем 11 часа.

„ Всички на борда го търсеха в бурни води, в това число ди Каприо “ , споделя още анонимникът. „ Човекът махаше с ръка и беше открит часове преди да се стъмни. “

Актьорът е ваканцувал на остров Сейнт Бартс дружно с приятелката си Камила Мороун , напомня “Just Jared”, а “The Sun” прибавя, че мъжът е бил екипиран с вода и храна от яхтата преди да бъде предаден на бреговата защита за медицински обзор.

View this post on Instagram
#leonardodicaprio with #camilamorrone
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР