, освен към актьорството, има голям афинитет и към упражненията

...
, освен към актьорството, има голям афинитет и към упражненията
Коментари Харесай

Марк Уолбърг в изумителна форма на 53

, с изключение на към актьорството, има огромен афинитет и към упражненията във фитнеса. В обществените мрежи той постоянно се хвали с тренировките, които прави, а последното видео, което разгласява, спря дъха на доста почитатели и най-много на фенките. Актьорът сподели клипче от фитнеса и в един момент повдигна тениската си, разкривайки изваяните си коремни плочки.

„ Приятелите ми считат, че тренировката в 4 сутринта е лесна “ – написа той под фрагментите.

Невероятното тяло, което Марк Уолбърг има даже на 53 години, не е по никакъв начин елементарно за поддържане, а за подобен изсечен торс са нужни освен извършения, само че и вярно хранене. Самият артист показа с какво се храни, с цел да има тази фигура.

„ Обикновено хапвам яйца, протеинови палачинки, пушена сьомга, 2-3 резена шунка и протеин с бадемово масло за закуска. Пилето и бок чой постоянно са част от обяда ми, по-късно пържола и риба за вечеря с някакъв зарзават “ – разказа той менюто си.

За персоналния живот на Марк Уолбърг не се знае съвсем нищо. Известно е единствено, че е надълбоко набожен християнин, както и че е почитател на нашия тенисист Григор Димитров, за който нееднократно обществено е обявявал поддръжката си.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР