Освежители за въздух можем да си закупим от магазина. Не

...
Освежители за въздух можем да си закупим от магазина. Не
Коментари Харесай

Най-доброто домашно средство за освежаване на въздуха

Освежители за въздух можем да си закупим от магазина. Не постоянно обаче се оказва, че те са добра концепция за нас. Понякога миризмите са толкоз мощни, даже граничещи с непоносимото. Ако в фамилията си имате дребни деца, за предпочитане е да се въздържате от покупка на сходен освежител, още повече в случай че не сте сигурни какъв брой натрапчиви са ароматите.
Как сами да си създадем освежител, който да издържи седмици наред?
Има един естествен артикул, който всеки от нас познава. Свикнали сме да го използваме в кулинарията за изработката на редица вкусни ястия. Става въпрос за известния всекиму ориз.
Поставете лимон в спалнята си и в нея ще се случат невероятни неща
Лимонът е прочут със своите безбройни лечебни свойства. Самият мирис на този плод може да ви накара да се почувствате изключите...

От вас се изисква да се въоръжите със стъклен буркан, няколко шепи ориз и няколко капки от обичаното ви етерично масло. Този ароматизатор е кадърен да измести всички тези освежители, които се оферират в комерсиалните вериги.

Вие сами би трябвало да решите какво масло ще употребявате. Нашият съвет е да заложите на масло от лимонена трева. То най-успешно отстранява неприятните миризми от вкъщи ви и освежава всяко едно кътче от помещението.

Напълнете буркана с ориз и капнете върху натуралния артикул към 10 – 20 капки от етеричното масло. Затворете буркана и разклатете добре, тъй че маслото да попие в оризовите зърна. Ето, че към този момент си имате най-страхотния ароматизатор за дома, лишен от всякаква химия.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР