Острата ситуация с разпространението на коронавирусната инфекция предизвика спад в

...
Острата ситуация с разпространението на коронавирусната инфекция предизвика спад в
Коментари Харесай

Неочаквана полза за някои от пандемията на коронавирус

Острата обстановка с разпространяването на коронавирусната зараза провокира спад в цените на жилищата в Европа. Инвеститори могат да употребяват момента за преференциално вложение в обичайно атрактивни локални недвижими парцели, сочат материали на Световния фонд за недвижими парцели, оповестени от светни медии.

Според специалисти недвижимите парцели в Европа остават в търсенето измежду богати купувачи от целия свят. Придобиването на такива активи им разрешава да спестят личните си средства в задгранична валута, което е по-надеждно предпазено от непредвидена обезценка.

Освен това след превъзмогване на пандемията на ковид такива партиди ще възстановят цената си и ще донесат постоянни валутни доходи, акцентира Световният фонд за недвижими парцели.

„ Странно е, че Европа остава най-атрактивната инвестиция, която в този момент страда доста от вируса - Италия, Франция. Там цените на недвижимите парцели са намалели доста, има случаи с отстъпка от 20-30 % или даже по-висока. Също по този начин парцелите поевтиняха в Азия и Съединени американски щати. Например курортни недвижими парцели “, споделят специалисти.

Според разкритата информация обектите, ситуирани на брега на Средиземноморието и в огромните градове в Италия, Франция и други европейски страни, са от най-голяма изгода за вложителите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР