ОСТИН, Тексас (АП) — Докато опечалените се подготвят за погребението

...
ОСТИН, Тексас (АП) — Докато опечалените се подготвят за погребението
Коментари Харесай

Семейство и адвокати искат решение на правната вратичка след смъртта на Одри Кънингам

ОСТИН, Тексас (АП) — Докато опечалените се приготвят за погребението на 11-годишната Одри Кънингам, която беше убита покрай Хюстън, общността желае отговори за това по какъв начин на обвинения за нейната гибел е било разрешено да остане на независимост макар дългата си престъпна история на принуждение.

Близо две десетилетия години преди Дон Макдугъл да бъде упрекнат в съзнателно ликвидиране при убийството на Одрий, той беше упрекнат в непристойност с дете, като се качи в леглото на друго момиче от Тексас и се опита да я съблече. Този предходен случай беше редуциран до по-леко обвиняване за примамване на малолетно лице, което му разреши да остане отвън държавния указател на причинителите на полови закононарушения, съгласно документите на окръг Бразория.

Миналата година в окръга, където живее фамилията на Одрий, Макдугъл беше упрекнат в намушкване с нож на мъж, само че управляващите споделиха, че все още не са разполагали с задоволително доказателства, с цел да го арестуват по обвиняване в нахлуване при утежня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР