Оставките на трима министри от кабинета Борисов-3 са поредното доказателство,

...
Оставките на трима министри от кабинета Борисов-3 са поредното доказателство,
Коментари Харесай

И СДС коментираха министерските оставки

Оставките на трима министри от кабинета Борисов-3 са следващото доказателство, че ръководството е в рецесия и буксува. Не единствено в бранш стопанска система, както Съюз на демократичните сили регистрира след срутва на задграничните вложения, само че и в други основни области от обществено-политическия живот. В страната се основава тревожното чувство, че държавното управление не може да се оправя с провокациите и рецесиите, не е устойчиво и не ръководи добре.

Това написа в известие от пресцентъра на Съюз на демократичните сили до медиите, което публикуваме без редакторска интервенция.

"В тази връзка, Съюзът на демократичните сили още веднъж декларира, че е съпротива на актуалното ръководство освен, тъй като няма присъединяване в него, а тъй като не вижда десни политики и промени, реализирани от държавното управление. След европредседателството в страната единствените вести са случаите, свадите и сривовете – на Търговския указател, на застрахователното сдружение „ Олимпик “, избиването на животните в Странджа, построяването на бутафорна ограда по границата ни с Румъния,случая "Силистар ", нещастието край Своге.

Като опозиционна партия, ние не считаме за политически вярно наши представители да вземат участие в персонално качество в ръководството и да придвижват неговите негативи върху Съюз на демократичните сили.

Затова призоваваме члена на Националния съвет на Съюз на демократичните сили Вълчо Чолаков, който е единственият регионален шеф, останал откакто партията не е в ръководството, да направи своя избор – висшия управителен орган на Съюз на демократичните сили, или поста си на върховен представител на държавното управление в Бургас ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР