Оставката на ръководството на Българския футболен съюз (БФС), а не

...
Оставката на ръководството на Българския футболен съюз (БФС), а не
Коментари Харесай

Бербатов поиска оставката на ръководството на футболния съюз

Оставката на управлението на Българския футболен съюз (БФС), а не на един човек изиска Димитър Бербатов. Кандидатът за президент, който се през 2021 година, още веднъж разкритикува ръководителите на футбола.

" Искаме оставката на управлението на Българския футболен съюз, а не на един човек. Ясно, че има хора, които имат качества, само че управителните фактори е видно, че взимат неверните решения. Резултатите са красноречиви и човек би трябвало да си каже, че ще отстъпи. Длъжни сме да подсетим, че е пристигнало време за такава оставка ", разяснява Бербатов пред " Спортал ".

Той изясни, че всеки би трябвало да поеме виновността си и да носи отговорност.

" Ако стартираме от футболистите, всеки съм сигурен, че си прави оценка след мача. Те сами си поемат виновността. Оттам следва треньорът. Всеки ще изрази мнение по какъв начин е наредил състава, кой е повикал и кой не е повикал. Щом сме изгубили и двата мача, той си носи отговорността ".

" Следват управителните органи, които са сложили този треньор. Те вършат това за следващ път - назначават треньор и след няколко мача стартира противоположната ария, че той не става ", добави Бербатов.

Той приказва след двете следващи загуби на националния тим - 0:1 от и 0:3 от.

 С взор към идващия цикъл: омагьосаният кръг, в който се върти българският футбол С взор към идващия цикъл: омагьосаният кръг, в който се върти българският футбол

" Един по-опитен футболист ще е бил кален в такива дуели. Той ще знае по какъв начин да реагира, когато губи. Направило е усещане на множеството хора, че това го няма при нас. Това също е обвързвано с опитността. Черна гора са 600 000 души, а ние сме 6 млн. и половина. Държава с 600 000 побеждава страна с 6 млн. и половина ".

, че би трябвало да се организира нов ексклузивен конгрес за президент на БФС.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР