Оставка на Корнелия Нинова означава оттегляне от ръководството на БСП

...
Оставка на Корнелия Нинова означава оттегляне от ръководството на БСП
Коментари Харесай

Елена Йончева в атака: Нинова няма право да преговоря за пра...

Оставка на Корнелия Нинова значи отдръпване от управлението на Българска социалистическа партия и от преговорния развой за държавно управление. Ако не става въпрос за следващата игра и мятане на прахуляк в очите на гласоподавателите и поддръжниците на Българска социалистическа партия, смятам за редно госпожа Нинова да се отдръпна неотложно от ръководството на партията.

Това ще е първият тест за почтените й планове. Това разяснява евродепутатът от групата на социалистите и демократите Елена Йончева във връзка декларираната оставка на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от нейния PR екип.

Няма по какъв начин един отиващ си водач да обвърже партията с толкоз значими решения за нейното бъдеще, сподели още Елена Йончева. Преговорите от името на Българска социалистическа партия би трябвало да се водят от човек, избран от органите, който да съставлява дълготрайния интерес на партията и да не е дискредитиран пред сътрудниците.

Един политик би трябвало да е кадърен да носи последствията от личните си думи и решения. Всяко друго държание ще отвори още по-голяма бездна сред управлението на партията и българските жители.

Време е Българска социалистическа партия да затвори позорната страница от последната година и да се насочи към бъдещето - избори за президент и вицепрезидент, договаряния за работещо държавно управление, промяна в партията и връщане на левите хрумвания на масата, разяснява Елена Йончева. Тя се обърна и към всички, които носят лявото в сърцето си – „ Нека стартираме да градим бъдещето през днешния ден. Българска социалистическа партия е по-голяма от всеки ръководител и може да преодолее грешките, осъществени в последните година-две “.

Според Елена Йончева е време отпред на Българска социалистическа партия да застане същински ляв човек, с прогресивни хрумвания и мощ да въодушевява и младите, и възрастните, и бедните, и работещите. Човек, който носи вяра и предлага решения. Човек, който не търси опрощение в другите, а води самоуверено напред към едно по-добро бъдеще. За България и за нейните жители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР