Остават само няколко седмици до края на юбилейната година на

...
Остават само няколко седмици до края на юбилейната година на
Коментари Харесай

Lamborghini с нова суперкола по повод 60-годишния си юбилей

Остават единствено няколко седмици до края на юбилейната година на Lamborghini. През 2023-а марката навърши 60 години. Компанията се възползва оптимално от това - от разкриването на първия си играч за устойчивост LMDh до лимитирано издание Huracan STO и стартирането на първия си сериен хибрид, напомня PistonHeads.

Въпросният модел е определян като най-хубавата серийна кола на Lamborghini с V12 досега. В тази паметна година Lamborghini не стопират до тук, а демонстрират на света още един собствен шедьовър: Revuelto Opera Unica.
 Снимка 645702
Източник: Lamborghini

Представена като част от витрината на Art Basel Miami Beach 2023, Opera Unica е дело на Centro Stile на Lamborghini, под управлението на екипа за персонализиране Ad Personam. В случай, че клиентът да желае нещо по-специално, то Ad Personam може да го реализира.

Екстериорът е ръчно рисуван, Viola Pasifae избледнява в Nero Helene по гръмък метод. Впечатляващо е и логото, отбелязващо 60-годишния празник.  Впрочем, единствено работата по екстериора на този автомобил е лишила 435 часа.
 Снимка 645703
Източник: Lamborghini

Още 220 часа са отдадени на интериора на Revuelto Opera Unica. Тук още веднъж има емблеми за 60-годишнината, плюс тапицерия в Nero Ade и Viola Acutus. Смелите линии, които се виждат извън, се повтарят върху капака на бутоните за пускане.

За задвижването дава отговор V12 с мощ 1001 к.с. Емблематичният V12 играе неразделна част в историята на Lamborghini и с тази " Opera Unica " компанията основава своя авто шедьовър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР