Остават последните дни за гласуване в анкетата Музикант на годината

...
Остават последните дни за гласуване в анкетата Музикант на годината
Коментари Харесай

Последни дни за гласуване за "Музикант на годината 2021"

Остават последните дни за гласоподаване в анкетата " Музикант на годината 2021 " на предаването за класическа музика " Алегро виваче "  на стратегия " Хоризонт ". До 28 февруари допитването дава опция на слушателите да изберат кой ще завоюва почетната купа и истинската статуетка на скулптора Христо Илиев. 



" През 2021, макар всички спънки и затруднение, музикантите потвърдиха, че креативният огън гори дори по-ярко, при сложни условия и ние в действителност  имахме пълноценна година с доста концерти и фестивали, звездни участия, чудесни планове и музикални открития, “ споделя водещата на " Алегро виваче "  Ирена Гъделева и добавя: " Всичко това е било в интерес на публиката – за поддържане на духа и любознанието на меломаните по време на пандемията. Затова българските музиканти заслужават да отбележим техния труд и да им благодарим. В анкетата " Музикант на годината " това постоянно е било главната ни цел и по тази причина екипът на предаването " Алегро виваче " се старае да поддържа традицията към този момент повече от 30 години. "

 Ирена Гъделева

Всеки участник в анкетата също може да предложи своя номинация, а победител е музикантът, събрал най-вече гласове. За премията " Музикант на годината " могат да бъдат предлагани единствено персони, а сформира от двама и повече реализатори, както и музикални планове се състезават в обособените категории " Ансамбъл на годината " и " Музикален план на годината ".

Всеки слушател може да подкрепи  единствено една кандидатура  (не се гласоподава поотделно за другите категории), а вотът е годен с посочени две имена и телефон за връзка с гласувалия.

Номинациите и гласуването са в на класацията на до 28 февруари 2022. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР