Остават броени дни до петото издание на най-големия музикален фестивал

...
Остават броени дни до петото издание на най-големия музикален фестивал
Коментари Харесай

Иконите на 90-те са в Бургас за SPICE Music festival

Остават броени дни до петото издание на най-големия музикален фестивал на Черноморието ни -SPICEMusicFestival. Той ще се организира на4 и 5 август 2023.

На морската сцена на Пристанище Бургас ще се качат едни от най-големите звезди на 90-те, а уредниците споделиха любопитни детайлности към престоя им у нас.

NANA идва няколко дни по-рано, с цел да съчетае присъединяване си на SPICE Music Festival с къса отмора в Бургас. Той персонално е избрал 5-звезден хотел в града и споделя, че постоянно се е чувствал извънредно добре в Бургас и в България.

Alexia ще изнесат 45-минутенконцерт онлайн сгрупата си, коятопристига непосредствено от Италия.Alessia Aquilani ще бъде настанена в независим апартамент в хотел в центъра на Бургас, само че във връзка с храна и питиета няма предявени специфични искания.

Apache Indian-псевдонима на известния вокалист от 90-те Стивън Капур– също стяга багажа си за Бургас. Няма метод да не сте танцували на шлагера му„ Boom Shack-A-Lack ". Певецът се слави със смесването на ямайско реге и индийска танцувална музика " бангра ". Той, дружно с DJ и музикант от Индия ще открият втората вечер на фестивала.

Германското денс дуо Culture Beatпък щеизпее всички свои шлагери - емблематичните " Mr Vain ", " Got it, Get it ", " Anything " ще прозвучат в осъществяване на Jackie Sangster и дуетната и половинка. Информация от кухнята издава, че дуетът са фенове на охладеното шампанско и са поръчали такова за своята гардеробна.

Dr Alban, който почитателите на фестивала си пожелаха още веднъж,ще бъде настанен в 5 звезден хотелс екипа му от4 души. За неговия комфорт ще се грижи и екип на уредниците,асред напитките, които е декларирал са фреш от портокал, локална лагер бира, вода и свежи плодове.

FUN FACTORYпъкзалагат на водка и бяло вино. Изпълнителите на " I wanna be with you ", " Close to you ", " Celebration " и доста други шлагери от 90 - те,кацатв Бургас в деня на шоуто си. Те ще излязат на сцената на SPICE Music Festival на 4 август от 20.15 ч.

Kate Ryane белгийското попълнение в листата със звезди на тазгодишното издание на фестивала. Русата хубавица ще извърши " Decenshantee ", " Ella Elle ", " Voyage Voyage ", както и всички останали известни песни от репертоара си. Тя залага на диетична кола преди и по време на осъществяването, а за екипа си е поръчала мрачен ром, изсъхнало мартини, както и микс от свежи плодове и ядки.

Кралят на " Danza Kuduro " Luís Filipe Fraga Oliveiraq, прочут като LUZENCO, идва в България с цел да включи Бургас в международната си обиколка през това лято.Всички почитатели на 90-те имат мемоари с шлагерите на реге-тон звездата от Португалия, с който на 5 август 2023след среднощ ще танцувамеепичнона пристанището в морския град.LUCENZO е поръчал на уредниците бутилка марково уиски, шампанско и обилие от плодове и пресни сандвичи.

SNAP! идват с гръм и тропот за повторно в Бургас. След извършената анкета в края на предходната година, почитателите на бургаския фестивал избраха точно Penny Ford и компания да бъдатсред повторнопоканенитеза 5-то издание на фестивала. Емблематичната изпълнителка на " Rhythm is a Dancer ", " The Power ", " Keep it Up " не се нуждае от показване. Но елюбопитнода се знае, че тя нормално не излиза на сцената, в случай че не и бъде обезпечена охладена бутилка от обичаното и пенливо вино преди присъединяване. Такова ще я чака и в гримьорната ив Бургас.

Сред останалите актьори на 5-то издание на Spice Music са N Trance, Paradisio, DJ Quicksilver, U96 и българската групировка Гумени Глави, коитопланират да взривят публиката с именитите си хип-хоп части, оставили незаличима диря в българската музикална история през 90-те.

Качествен тон, впечатляващи резултати и за пета поредна година незабравима атмосфера – това ви чака първият уикенд в Бургас, а билети заSPICEMusicFestivalмогат да бъдат закупенионлайн отTicketStationBulgaria, както и в магазиниНа Тъмнои мрежата наFastPay.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР