Оставането на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Оставането на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Оставането на власт на Владимир Путин е все по-малко сигурно?

Оставането на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През на власт става все по-малко несъмнено след нахлуването в Украйна, съобщи през днешния ден представител на западна страна, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9383
Той въпреки всичко призна, че не е допустимо да се планува по кое време може да настъпят промени в Кремъл.

С наближаването на първата годишнина от нахлуването на Русия в Украйна някои представители на съветския хайлайф се притесняват, че войната ще се проточи и ще коства на страната доста човешки загуби и запаси, а очакванията на Путин да излъска имиджа си в Русия са попарени.

Според пет високопоставени източници от Русия обаче ръководството на президента остава устойчиво.

Цитираният западен представител обаче сподели, че преди година, преди да стартира така наречен от Русия специфична интервенция в Украйна, политическата конюнктура е била доста по-спокойна за Путин, а в този момент е станала по-несигурна.

" Хората разискват наследника на Путин по метод, по който не го правеха преди година. Това, което обаче липсва в Русия, е явен път към смяна " съобщи пред кореспонденти източникът, поискал анонимност.

Той сподели още, че му е мъчно да си показа, че Путин може да загуби президентските избори в Русия през 2024 година, в случай че се кандидатира на тях.

По време на конституционната промяна през 2020 година се предполагаше, че Путин ще остане на власт до 2030 година, само че в този момент това наподобява по-малко евентуално, добави западният представител.

" В оня миг моята оценка беше, че има политическо управление, което ще остане и през идващото десетилетие. Мисля, че в този момент това е доста по-малко несъмнено, само че не споделям, че скоро ще настъпи някаква смяна ", уточни той и добави, че е " невероятно да се планува " по кое време може да настъпи такава смяна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР