Остана ли семейство Шумахер без пари? Съпругата на шампиона от

...
Остана ли семейство Шумахер без пари? Съпругата на шампиона от
Коментари Харесай

Остана ли семейство Шумахер без пари? Продават часовниците му за да финансират лечението

Остана ли семейство Шумахер без пари? Съпругата на първенеца от „ Формула 1 “ Михаел Шумахер, Корина, е решила да продаде часовниците на брачна половинка си. С парите от 8-те неповторими часовника тя ще финансира лекуването му, което продължава към този момент десетилетие.

Красивите аксесоари ще донесат няколко милиона евро на семейство Шумахер

Колекцията включва неповторим модел F.P. Journe Vagabondage 1 от 2004 година Той отбелязва всяка от успехите му в шампионата на Формула 1 и е подарък на Шумахер персонално от президента „ Ферари “ – Жан Тод.

 Остана ли семейство

„ Този часовник е може би най-важният Vagabondage F.P. Journe, юридически в миналото “, съобщи Реми Гийлемин, началник на отдела за часовници на Christie’s в Европа и Съединени американски щати.

Поръчковият часовник е с платинен корпус, червен циферблат и златен механизъм. Дисплея му е декориран с логото на Ferrari, както и отличителната каска на Шумахер.

„ Като уникален, предметът може да доближи цена над 1 млн. швейцарски франка (1,1 млн. долара) на търга “, добавя Гийлемин.

Хронограф Audemars Piguet Royal Oak от бяло злато с бял циферблат, на който е изобразена емблемата на Ferrari и Rolex Daytona „ Пол Нюман “ с черен циферблат са част от часовниците, които ще бъдат продадени.

На различен от циферблатите пък има шест звезди като знак на шестте шампионата във Формула 1, които Шумахер печели сред 1994 и 2003 година Този часовник също му е подарък от Тод и съгласно Christie’s е оценен сред 150 000 и 250 000 франка.

Източник: Dir.bg
Още вести четете в категория Спорт
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР