Особено трудно е във времената на карантина, в които живеем,

...
Особено трудно е във времената на карантина, в които живеем,
Коментари Харесай

Д-р Райна Стоянова: Добрата хидратация е ключова за оптималното здраве по време на карантината

Особено мъчно е във времената на карантина, в които живеем, да запазим тежестта и оптималното си здраве. От изключителна значимост е да подходим отговорно и съществено, с цел да не наддаваме килограми и да противодействаме против обездвижването. Важно е да организираме деня си по този начин, че да не забравяме за вярната хидратация. Редовното пиянство на вода като че ли остава на назад във времето в тези времена, а точно хидратацията е в основата на положителната форма.

От хилядолетия водата е знак на живот, дългоденствие и мощ, както и средство за филтриране на токсините от организма. Тя е повсеместен детайл за поддържането на салдото в тялото ни и животворен източник на сила, здраве и хубост. Обичайно имаме навика да държим бутилка вода до бюрото си в работа, само че наподобява забравяме тази жизненоважна процедура, до момента в който сме принудени да останем задълго по домовете си.

Първата рекомендация, когато сте затворени у дома е да не наблягате на други питиета. Съвсем елементарно и просто е да изберете пиенето на вода пред другите възможности и в моментите, когато започнете да изпитвате лек апетит. Жаждата и гладът постоянно биват бъркани, изключително в актуалното всекидневие на нараснал стрес. Хидратацията е лечебна процедура при дехидратация от нараснал банкет на алкохол, подсладени питиета и кафета. Лесно можем да останем в зоната на уравновесеното и здравословно хранене като пием повече вода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР