Особено интересен сблъсък на изборите се очертава в столичния 24

...
Особено интересен сблъсък на изборите се очертава в столичния 24
Коментари Харесай

Лена Бориславова срещу Тома Биков. Сблъсък в 24 МИР София

Особено забавен конфликт на изборите се обрисува в столичния 24 МИР. Там Лена Бориславова от  " Продължаваме промяната " - " Демократична България " ще нападна от втора позиция лидера на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Тома Биков.

 

Водачът от листите на " Промяната " в централния столичен регион се падал на Демократична България. Това ще е едно от трите най-знакови лица на Демократична България - водачите Атанас Атанасов и Христо Иванов, или някогашната правосъдна министърка Надежда Йорданова.

Ако дясната ръка на Кирил Петков и Тома Биков - едно от остриетата на ГЕРБ, се срещнат на дебат, словесната им престрелка ще остане в златните политически страници, отбелязва " Стандарт ".

Както Епицентър.бг  вече написа листите на ГЕРБ са подготвени и подписани. " Нямаме проблем с тях. В неделя ще бъдат регистрирани дефинитивно ", съобщи в петък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, без да даде детайлности.

Както постоянно той ще води в два района - в “лидерския ” столичен 25-ти МИР и в Пловдив. Тази година той даде обещание да седне и на депутатската банка, нещо, което отхвърляше в последните четири Народното събрание.

" Този път ще стана народен представител, щом толкоз ме желаят. Ще стана, с цел да не могат да ни надиграят, както предишния път ", зарече се Борисов в тв ефира.

Досегашният ръководител на парламентарната група Десислава Атанасова също ще води в два региона - в Русе и Разград.

Зам.-председателите на партията Даниел Митов и Томислав Дончев още веднъж ще са отпред на листите във Варна и Габрово.

Вежди Рашидов, който до момента бе народен представител от Пловдив град, най-вероятно ще е лидер на листата в Пловдив-област, където ще замести младата и напориста Десислава Трифонова.

Цвета Караянчева обичайно ще поведе борбата за родното Кърджали, макар че предходната година не съумя да вземе мандат.

Вероятно с Народното събрание ще се елементарни Кирил Ананиев, чието водаческо място в Перник се заема от водача на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Първи в Бургас евентуално отново ще е Жечо Станков, извънредно деен по енергийните тематики, а в Русе - Росица Кирова, която преди 2 години Слави прогони от Има Такъв Народ, тъй като се качи в джипката на Борисов. Той пък я взе в ГЕРБ и два пъти я излъчиха за зам.-шеф на Народното събрание.

Водачът на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили - Румен Христов, се чака да резервира първа позиция в софийския 23-и МИР.

Ето останалите водачи на листи от ГЕРБ-СДС:

Благоевград - Росен Желязков

Велико Търново - Костадин Ангелов

Враца - Петя Аврамова

Добрич - Деница Сачева

Ловеч - Николай Нанков

Сливен - Десислава Танева

Кюстендил - Христо Терзийски

Пазарджик - Екатерина Захариева

Хасково - Делян Добрев

Търговище - Теменужка Петкова

Шумен - Красимир Вълчев

София област - Младен Маринов

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР