Основното условие за започване на нова щастлива връзка е да

...
Основното условие за започване на нова щастлива връзка е да
Коментари Харесай

Как да разберете дали сте готови за нова връзка

Основното изискване за започване на нова щастлива връзка е да не внасяте в нея „ отпадъците “ от предходната.

За да се предпазите от това, съществува едно значимо изискване – да се погрижите да прекратите остарялата връзка. Напълно. Докрай. Какво значи това?

Ако сте подготвени за нова връзка:

Не чакате повече възобновяване на старите връзки

Не очаквате той да промени решението си, да се върне и да се промени.

Не се надявате, че инцидентно ще го засечете в супермаркет или на друго място.

Не мечтаете за гласа му, не трепвате, когато видите сходен на неговия контур, не се страхувате да излезете от у дома неглиже, тъй като „ Ами в случай че инцидентно се срещна с него? “. Приели сте случилото се – в действителност към този момент се е случило и няма да се промени.

Готови сте за нова връзка, в случай че сте спрели вътрешния разговор с него.

Няма значение защо са били диалозите ви в главата ви: дали това са били обвинявания и недоволства, молби за помощ или увещание да се върне при вас, истории за това какъв брой добре ви е било дружно. Той към този момент няма място в главата ти.

Преди да започнете нова връзка, би трябвало да сте сигурни, че сте споделили на някогашния си това, което сте желали – очи в очи или най-малко в мислите си.

Готови сте за нова връзка в случай че сте спрели да се наслаждавате на депресията си. Вече не пишете трагични стихотворения, не публикувате тъжни цитати за жестокостта на любовта, не гледате сърцераздирателни мелодрами и по този начин нататък.

Вече не се дразните от щастливите връзки на други хора. Не се отвръщате раздразнени, когато видите двойка да се целува, можете да се забавлявате и да прекарате умерено вечерта с друга двойка, без да роните сълзи.

Не мислите, че всички са се сговорили да покажат щастливата си връзка единствено с цел да се чувствате още по-нещастни. Ако към този момент не вярвате, че всички са щастливи в любовта, с изключение на вас, може да се одобри, че сте подготвени за нова връзка.

Готови сте за нова връзка в случай че към този момент не питате общите си познати за него, не настоявате да не се загатва името на някогашния.

Ако сте спрели да посещавате страниците му в обществените мрежи и откакто сте научили за новия му разказ, не бързате да разберете всички детайлности за актуалната му другарка, просто тъй като не ви е грижа и вие сами сте подготвени за нова връзка.

Не пазите нещата му, казвайки си, че те не значат нищо за вас, а са просто мемоари. Всички мемоари за него са останали единствено във вашата памет.

Готови сте за нова връзка в случай че сте анализирали връзката и раздялата си, създали сте си заключения, без да обвинявате себе си. Сега към този момент знаете по-добре какъв човек, с какви качества в действителност ви подхожда.

Открили сте и сте коригирали в себе си това, което ви попречи да бъдете щастливи в предходната си връзка. Благодарни сте на някогашния си най-малко за това, че той ви оказал помощ да извършите тези промени в себе си.

Сърцето ви подсказва, че сте подготвени за нова връзка, чувствате се задоволително добре, намирате себе си за  интересна и привлекателна.

Не очаквате мъжа, който ще ви направи щастливи, тъй като сте се научили да бъдете щастливи и сами. Не усещате вътрешна празнина, изпълнени сте с живот и има какво да споделите.

Вие сте подготвени да срещнете човек, с който имате какво да си предложите взаимно, тъй че животът ви да стане още по-богат и по-светъл.

Новата обич не е смисълът и задачата на живота ви. Имате другари и занимания, които са толкоз значими за вас, че не желаете да жертвате всичко „ поради любовта “.

Ако всичко това е правилно, значи сте подготвени за нова връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР