Основният мотив в спалното помещение е леглото. То, и по-конкретно спалното

...
Основният
мотив в спалното помещение е леглото. То, и по-конкретно спалното
Коментари Харесай

Как да изберем подходящо спално бельо

Основният мотив в спалното помещение е леглото. То, и по-конкретно спалното долни дрехи върху него, би трябвало да бъдат съчетани с интериора на стаята. Ако се чудите по какъв начин да стане това или по какъв начин да разнообразите своята елементарна и скучна спалня, тази статия е за вас.

Повечето личности държат спалнята им да бъде равностойна на кралски палати. По-екстравагантните и хората на изкуството подреждат спалнята си в исторически стил от вида рококо, барок или дворцов вид. Естествено е, че чаршафите в такава стая би трябвало да бъдат особено подбрани, като добър избор са: „ Блумарин ”, „ Пищен барок ”, „ Интимен рококо ” и всички тези модели, въодушевени от ретро духа.

Не може да не споменем и класическият вид на – копринено такова („ Шоколадов крем ” и „ Златен шоколад ”). Те носят дворцов дух и са желани от хора с усет. Ако леглото представлява солидна мебел или има кожена табла, то тогава коприната ще пасва идеално.

Провинциалните тип спални постоянно имат идентичен тип и са формирани най-вече от дърво, което носи изкуствено застарял резултат. Тук добър избор би бил пачуърк от вида „ Стилно пачуърк райе ”. Този по този начин забавен жанр може да бъде конструиран по този начин, че умишлено да придава невъзпитан тип или пък да бъде в по-естествен,романтичен тип. Всичко зависи от детайлите, които го декорират.

Бельото с флорални претекстове се избира от доста фамилии. По някакъв метод то се асоцира с топлота и романтика. Подобен жанр спално долни дрехи са „ Пурпурна викторианска роза ”, „ Лебеди и орхидеи ”и други. Добре е материите да бъдат естествени – памук, коприна или сатен.

Цветовете на спалното долни дрехи са от извънредно значение. Специалистите споделят, че цветовете въздействат на душeвността ни. Завивките ни са  първото нещо, което виждаме заран и обратно – последното, преди да заспим.  За да се събуждате в положително въодушевление и да имате първокласен сън, безусловно мислете какъв цвят чаршафи ще подберете. Червеният може да докара до струпване на напрежение, а синьо-лилавата гама ни успокоява. Най-популярен цвят за нашата спалня е зеленият, той подсигурява спокоен сън и жизненост. Цветове като бежов, жълт и оранжев, т.е. такива в светлата гама, носят успокоение и положително въодушевление.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР