Основният състав на Пари Сен Жермен, воден от треньорския щаб

...
Основният състав на Пари Сен Жермен, воден от треньорския щаб
Коментари Харесай

Без промяна за Мбапе: Ще продължи да тренира извън основната група на ПСЖ

Основният състав на Пари Сен Жермен, воден от треньорския щаб на Луис Енрике, се завърна в клубната база след азиатско турне, само че Килиан Мбапе няма да може да се събере още веднъж със съотборниците си, предава испанският вестник Marca.

Мбапе е заставен да следва обособен график, като в днешния 7 август (понеделник) той ще тренира от 10:00 локално време с играчите от по този начин наречения " loft ", който включва футболистите, избрани за трансфер, а първият тим на парижани ще се събере в 17:00 часа.

Положението на звездата на френските първенци се дължи на обстоятелството, че отхвърля да преподпише контракта си с клуба, поради което навлече гнева на притежателя на клуба - Насър Ал-Хелаифи. Дори може да се стигне до такава степен, че Мбапе да остане закотвен на пейката при започване на новата акция, до момента в който се обясни бъдещето му.

Според френското издание Le Parisien Ал-Хелаифи изрично е стигнал решението си от прочувствени подбуди и е оповестил играча си за изменник, като не има намерение да му елементарни в скоро време.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР