Основните месечни възнаграждения на служителите в Главна дирекция Изпълнение на

...
Основните месечни възнаграждения на служителите в Главна дирекция Изпълнение на
Коментари Харесай

Увеличават се възнагражденията в ГДИН и в ГДО

Основните месечни хонорари на чиновниците в Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН) и Главна дирекция „ Охрана “ (ГДО) се усилват с 10%, считано от 1 август 2023 година

Това реши през днешния ден Министерският съвет, който гласоподава разпореждане, с което нужните разноски за тази година, в размер на 11 050 000 лева, ще бъдат предоставени за сметка на плануваните за задачата средства със Закона за държавния бюджет на Република България за 2023 година в централния бюджет.

Министерството на правораздаването продължава напъните за осъществяване на действия от Плана за деяние за осъществяване на Плана за усъвършенстване на дейностите на ГДИН, ГДО и териториалните им служби. Всички тези старания имат за цел подсилване на структурите и действието на двете профилирани структури и обезпечаване на по-добри условия на труд, повишение на мотивацията за работа и основаване на непоклатимост и сигурност в активността на чиновниците. Важно изискване за опазване на мотивацията на чиновниците в работния развой е и съответното възнаграждение.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР