Основните изисквания към кандидатите са мотивация за работа и шофьорска

...
Основните изисквания към кандидатите са мотивация за работа и шофьорска
Коментари Харесай

Близо 30 работници в областта на куриерските услуги търси датски работодател

Основните условия към претендентите са мотивация за работа и шофьорска дееспособност

30 свободни работни места в региона на куриерските услуги разгласи датски шеф. Чуждестранната компания набира служащи за следващ път у нас със съдействието на българския клон на EURES мрежата към Агенцията по заетостта за работа в Европейския съюз.

В интервала 27-29 ноември 2017 година представители на компанията ще посетят България за осъществяване на изявленията за работни места. Офертата включва оферти в региона на куриерските услуги в Дания – снабдяване на вестници, книги и други колета до домовете на клиентите. Целта на интервютата е да се даде оптимално подробна и практична информация за естеството на работа и изискванията за наемане.

Основните условия към претендентите са мотивация за работа и шофьорска дееспособност, защото напредването от дистрибуторските центрове до домовете на клиентите се реализира с автомобил или скутер. Изискват се и минимални разговорни умения на британски език. При утвърждение и подготвеност от страна на съответния претендент, трудовият контракт с работодателя може да бъде подписан незабавно след привършване на изявлението.

Интервютата ще се проведат на следните дати: в Пловдив - на 27.11.2017 година в постройката на Дирекция " Регионална работа по заетостта ”, ул. " Самара ” 7, ет. 5; в Монтана – на 28.11.2017 година в постройката на Дирекция " Регионална работа по заетостта ”, пл. " Жеравица ” 5, ет. 4; в София – на 29.11.2017 година в постройката на Агенцията по заетостта, бул. " Дондуков ” 3, партерен етаж.

Заинтересованите претенденти би трябвало да изпратят CV на британски език на е-мейл [email protected] или в най-близкото бюро по труда. Конкретната публикация за работа е оповестена на националния EURES уебсайт www.eures.bg.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР