Основната ни задача е да показваме атрактивен футбол. Това заяви

...
Основната ни задача е да показваме атрактивен футбол. Това заяви
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Основната задача е да показваме атрактивен футбол

Основната ни задача е да демонстрираме атрактивен футбол. Това съобщи новият старши треньор на ЦСКА 1948 Росен Кирилов на днешното си представяня, на което участва и основният управител на „ алените “ Красимир Балъков.

„ Да, в Бистрица също работих с млади играчи, само че тук са събрани всички най-хубави млади играчи в България, капацитетът им е доста огромен, ще наблегнем на това тези играчи да се развиват и бъдеще да са футболисти на националния тим. Аз избирам да се концентрирам върху всекидневни цели. Искам през днешния ден да си свършим работата, в случай че това се случи оптимално, сигурен съм, че всичко ще бъде наред. Основната задача пред мен е да демонстрираме атрактивен футбол, да печелим мачове и точки “, сподели новият ментор на тима.

„ Нямаме краткосрочна или дълготрайна цел – първо място. Аз съм сигурен, че в случай че работим систематично, успехите ще дойдат, с тях ще дойдат и купите. Целта ми е да си свърша оптимално работата, да има развиване в тима – моята упоритост е да се сглоби един доста добър тим, който е подобен и сега, да има развиване и в него, и в играчите дълготрайно “, добави някогашният национал Кирилов.

„ Винаги ще желая неговото мнение, тъй като неговият опит е скъп – ще се допитвам до него и ще желая неговите препоръки. В България би трябвало да се работи доста повече, с цел да се вдигнат резултатите. Досега не е работено по този метод, на мен ще ми е доста забавно да вземам участие в този развой, от няколко дни съм в нещата, към момента съм в развой на акомодация. Досега това, което видях, ми хареса “, продължи новият ментор на армейците.

„ Конструктивна рецензия постоянно би трябвало да се приема, с цел да се върви напред. Ние при всички положения всяка седмица се събираме всички и си приказваме за всички неща. В тоя тим има един отворен разговор и постоянно се търсят разновидностите за по-добро развиване на момчетата и клуба, като цяло “, разяснява основният управител на ЦСКА 1948 Балъков.

Тодор Киселичков влиза в треньорския щаб на ЦСКА 1948, разгласи още Кирилов. Бившият халф на Нефтохимик за последно беше началник на школата на родния си клуб, а преди Нова година работеше в Етър. Именно при болярите Киселичков беше помощник на първо време на Кирилов, а по-късно и на Петко Петков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР