Основите на следващата Европейска стратегия за младежта ще бъдат поставени

...
Основите на следващата Европейска стратегия за младежта ще бъдат поставени
Коментари Харесай

Европейска стратегия за младежта ще обсъждат в София на конференция

Основите на идната Европейска тактика за младежта ще бъдат сложени по време на плануваната за през днешния ден в София Европейска младежка конференция. На тридневния конгрес в НДК, който е част от програмата на българското председателство на съвета на Европейски Съюз, ще участва и еврокомисарят по въпросите на младежта, спорта и културата Тибор Наврачич. 
На форума ще участват над 250 участници, заети в областта на младежките въпроси. Главен сътрудник и УНИЦЕФ и Фонда на Организация на обединените нации за децата. След съвещания с към 50 000 млади европейци, на конференцията ще бъдат систематизирани 11 тематични области, които ще се трансфорат в европейски юношески цели и ще послужат като съответна рекомендация към Европейската комисия за идната Европейска тактика за младежта. 
В събитието ще вземат присъединяване и младежи от Западните Балкани и " Източното партньорство ". Младежките делегати са определени посредством районните офиси на Фонда на Организация на обединените нации за население и развиване, като множеството от тях са представители на организации, работещи с малцинствени групи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР