Основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж се ожени за дългогодишната си

...
Основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж се ожени за дългогодишната си
Коментари Харесай

Джулиан Асанж се жени в затвора за любимата си

Основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж се ожени за дългогодишната си любима- Стела Морис. Малката гала е планувана в строго охранителен затвор в югоизточен Лондон за сряда в наличието единствено на четирима посетители, двама публични очевидци и двама охранители, заяви Ройтерс.

Асанж е търсен от американските управляващи по 18 точки с обвинявания, свързани с оповестението на WikiLeaks с големи масиви от поверителни военни данни на Съединени американски щати и дипломатически телеграми.

50-годишният Асанж отхвърля да е направил закононарушение и е държан в пандиза Белмарш от 2019 година Преди това той се укриваше в еквадорското посолство в Лондон в продължение на 7 години. През това време му се родиха две деца от приятелката му Морис, която е юрист. Тя е с 10 години по-млада от него. Двамата се срещат през 2011 година, когато Стела Морис стартира работа в правния му екип, а двамата стартират връзка през 2015 година

Сватбената гала на Джулиан Асанж и Стела Морис е планувана в часовете за рандеву в пандиза, където някои от най-известните английски нарушители са излежали присъди.

Сватбената рокля на Морис и килтът на Асанж - намек към шотландския му генезис, са дело на английската дизайнерка Вивиън Уестууд, която преди води акция против екстрадицията на Асанж.

Върховният съд одобри пакет от гаранции, че Асанж няма да бъде държан в по този начин наречения затвор с оптималната сигурност ADX в Колорадо и че може да бъде изместен в Австралия, с цел да излежи присъдата си, в случай че бъде наказан. Адвокатите на Асанж споделиха, че решението за изгонване на Асанж въз основа на тези обещания е " мощно тревожно ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР