Основателят на сайта Уикилийкс Джулиан Асандж е станал баща на

...
Основателят на сайта Уикилийкс Джулиан Асандж е станал баща на
Коментари Харесай

Асандж е станал баща на две деца, докато се е укривал

Основателят на уеб страницата " Уикилийкс " Джулиан Асандж е станал татко на две деца, до момента в който се е укривал в посолството на Еквадор в Лондон. Майката е 37-годишната Стела Морис, неговата адвокатка от южноафрикански генезис, написа в. " Мейл он сънди ", съобщи БНР.

Британският вестник разгласява на уеб страницата си фотоси на Асандж с двамата си синове и изявление с Морис, която споделя, че се е влюбила в него преди пет години и че възнамеряват да се оженят. Големият наследник, Гейбриъл, е на две години, а дребният, Макс, е на една. Австралиецът е участвал на раждането в Лондон на двете си деца с видеовръзка, а Гейбриъл е бил заведен скрито в посолството, където Асандж се укриваше в продължение на 7 години до ареста си през април 2019 година Двете деца са английски жители. Те са посетили татко си в пандиза.

Адвокатката е решила да разкрие за съществуването на децата, тъй като се опасява, че животът на Асандж в лондонския затвор " Белмарш " може да е в заплаха поради пандемията от новия ковид. Британското правораздаване е отказало в края на март да освободи 48-годишния австралиец под гаранция с претекста, че има съществени аргументи да се счита, че той няма да се яви при последваща призовка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР