Основателят на фармацевтичната компания Апотекс, милиардерът Бари Шърман и съпругата

...
Основателят на фармацевтичната компания Апотекс, милиардерът Бари Шърман и съпругата
Коментари Харесай

Един от най-богатите канадци и съпругата му открити мъртви, според полицията смъртта им е "подозрителна"

Основателят на фармацевтичната компания " Апотекс ", милиардерът Бари Шърман и брачната половинка му Хани бяха открити мъртви в дома им в Торонто, оповестиха източници от компанията и канадските медии.


" Бяхме осведомени, че Бари и Хани Шърман ненадейно са умрели, всички в " Апотекс " са надълбоко шокирани и натъжени от тази вест, нашите мисли и молебствия са адресирани до фамилията им ", споделиха от компанията.



Според вестник " Globe and Mail " телата на съпрузите са открити в сутерена на имението в петък. Според полицията гибелта им е " подозрителна ".



Globe and Mail припомня за редица правосъдни каузи, по които Шърман е страна. По-специално, той е бил съден от братовчеди, обвинявайки го, че не е сключил алтернатива за закупуване на фармацевтична компания, която татко му е управлявал преди гибелта му. Съдът се произнесе в интерес на Шърман, само че жалбоподателите апелираха. Също по този начин във връзка с Шърман беше извършено следствие за събирането на средства за партията на премиера Джъстин Трудо, която той оказа помощ да провежда.

Двойката остави четири деца. Списанието " Канадски бизнес " включваше Шърман в листата на най-богатите хора в Канада и подложен на 15-ти ред в листата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР