Основателят и ръководител на Facebook Марк Зукърбърг нарече неверни твърденията,

...
Основателят и ръководител на Facebook Марк Зукърбърг нарече неверни твърденията,
Коментари Харесай

Зукърбърг: Facebook не пренебрегва безопасността на потребителите

Основателят и началник на Фейсбук Марк Зукърбърг назова погрешни изказванията, че компанията подценява сигурността на потребителите за облага.

" В центъра на обвиняванията е концепцията, че ние даваме приоритет на облагите си за сметка на сигурността и благосъстоянието на потребителите. Това не е правилно ", уточни Зукърбърг в просторен коментар на своята страница във Фейсбук.

Зукърбърг не се съгласи и с друго обвиняване, че Фейсбук демонстрира на потребителите политическо наличие, което опонира на техните възгледи и от време на време граничи с екстремизъм, с цел да поддържа интерес. " Подобни изказвания са просто нелогични ", сподели той.
 До какво докара срутва на Фейсбук - някои изгубиха, други завоюваха До какво докара срутва на Фейсбук - някои изгубиха, други завоюваха
Фейсбук е подложен на пресечен огън, откакто евентуално милиарди консуматори бяха наранени, когато преобладаващата му обществена мрежа...

Той се въздържа от недвусмислени изказвания, че всички обвинявания са неистина и означи няколко пъти, че няма да има смисъл една компания да основава лаборатории, които да изследват въздействието на нейните артикули върху логиката на психиката на потребителите, в случай че не счита да вземе поради резултатите от проучванията.

Във вторник разобличила Facebook някогашна служителка съобщи пред американските законодатели, че колосът измежду обществените мрежи подхранва разделянето, вреди на децата и незабавно би трябвало да бъде контролиран, призовавайки Конгреса да предприеме дълго отлагани дейности, заяви Агенция Франс Прес.

Бившата служителка Франсис Хоугън даде показания на Капитолийския рид, откакто даде на управляващите и на „ Уолстрийт джърнъл “ масиви от вътрешни изследвания, които разпалиха една от най-сериозните рецесии във Facebook.

" Вярвам, че продуктите на Facebook вредят на децата, разпалват разделянето и отслабват нашата народна власт ", съобщи Хоугън пред подкомисията на Сената.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР