Оскърбителните коментари на американския президент Доналд Тръмп за журналистите може

...
Оскърбителните коментари на американския президент Доналд Тръмп за журналистите може
Коментари Харесай

Според ООН: Тръмп напада свободата на медиите в САЩ

Оскърбителните мнения на американския президент Доналд Тръмп за публицистите може да се преглеждат като подбуждане и да подбуден последователите му да атакуван някои общности. Това счита комисарят за човешките права към Организацията на обединените народи (ООН), предадоха международните организации, представени от Фокус.

" Наистина е удивително като намерения човек, че свободата на медиите - не просто крайъгълен камък на американската конституция, а и нещо, което Съединени американски щати пазят години наред, в този момент е нападната от президента ", съобщи Зейд Раад ал Хюсеин.

" Тръмп вижда себе си като унищожител на табута. Това може да има последствия - да окуражава тези, които мислят по подобен метод и да изострят офанзивите си ", предизвести наблюдаващият.

" Да приемем, че публицист пострада поради някоя от тези организации. Не носи ли президентът отговорност ", попита риторично Ал Хюсеин.

Миналата седмица на протест в Аризона Тръмп подлага на критика метода, по който медиите отразиха насилието в Шарлотсвил, наричайки публицистите " в действителност нечестни хора ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР