Оскар Айзък се е доказал като фантастичен актьор, вдъхвайки живот

...
Оскар Айзък се е доказал като фантастичен актьор, вдъхвайки живот
Коментари Харесай

Оскар Айзък ще изиграе легендарния Кърт Вонегът в автобиографичен сериал

Оскар Айзък се е потвърдил като приказен артист, вдъхвайки живот на По Дамерон в " Междузвездни войни ", на искрено злокобния Блу в " Sucker Punch ", на страховития откривател Нейтън Бейтман в " Ex Machina " и на няколко супер функции – измежду които се откроява тази на Лито Атреидски в „ Дюн “. Сега „ Variety “ оповестява, че надареният артист е подписал контракт за това, което може би е най-сериозният му персонаж до момента: Кърт Вонегът. В иден сериал на Amazon звездата от " Дюн " ще изиграе именития създател на " Кланица-5 " доста преди да се трансформира в литературна икона.

„ Helltown “, лимитиран сериал от 8 епизода, наблюдава Вонегът като борещ се публицист в Кейп Код през 1969 година, който се пробва да свърже двата края със брачната половинка си и петте си деца. Убийството на две дами в Провинстаун провокира фикс идея у създателя, който стартира да търси килъра и се доближава рисково покрай истината. Базиран на едноименния разказ на Кейси Шърман, сериалът ще включва носители на награди пред и зад камерата.

Ед Бергер, режисьорът на " На Западния фронт нищо ново ", неотдавна получи четири награди " Оскар " за кино лентата и ще режисира всичките осем епизода на „ Helltown “. Друг ученик на MCU работи като продуцент със своята продуцентска компания „ Team Downey “. Точно по този начин, Робърт Дауни Джуниър ще оказва помощ зад кулисите, с цел да вдъхне живот на романа за Amazon.

Действието на сериала се развива през 1969 година, същата година, в която Вонегът издава своя шести и най-успешен разказ " Кланица-5 ". Предишните му книги са дребни шлагери, в това число " Майка нощ " и " Люлката на котката ", само че полуавтобиографичният антивоенен разказ изстрелва кариерата на създателя на друго равнище. Ветеран от Втората международна война, Вонегът се бори в Битката за Белгия, а по-късно е военнопленник в немския град Дрезден, което му дава материал за по-късния разказ.

Дъщерята на Вонегът, Едит, е била другарка на Тони Коста, канибала от Кейп Код, и мисълта, че щерка му едвам не е станала жертва, преследва писателя, до момента в който той отразява процеса против Коста за списание Life. Ако беше приела предлагането да посети марихуанената леха на Коста, тя евентуално щеше да е измежду многото млади дами, станали жертва на харизматичния палач.

„ Helltown “ ще бъде вторият сериал на Оскар Айзък, след относително огромния триумф на „ Moon Knight “ по Disney+. Айзък се превъплъщава в ролята на Мигел О " Хара, Спайдърмен 2099, както в тазгодишния „ Across the Spider-Verse “, по този начин и в „ Beyond the Spider-Verse “ следващата година, присъединявайки се към Том Холанд и Хайли Стайнфелд като MCU артисти, ангажирани с разрастващия се франчайз на Sony за Човека-паяк.

Повече франчайз благоприятни условия за надарения артист са нещо положително, защото той не се завръща за „ Дюн 2 “; никой не знае какво се случва със идващия филм от „ Междузвездни войни “, а „ Moon Knight “ сезон 2 ще бъде потрес за всички, в случай че въобще се случи. Феновете на Оскар Айзък ще получат най-дългия си и най-хубав взор към артиста, когато той изиграе Кърт Вонегът в „ Helltown “, чиито фотоси се чака да стартират тази година с предстояща премиера през 2024 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР